Jums ir jāzina!

29.03.2022

Jums ir jāzina!

 
  • steikus mēs nogatavinām paši.

Esam izveidojuši steiku noliktavu ar nogatavošanai piemērotu klimatu, lai process būtu maksimāli efektīvs.

 

  • mēs nenogatavinām visu liemeni, bet gan atsevišķas steika daļas.

 

  • nogatavināšana notiek no 10 līdz vismaz 30 dienām. Atkarībā no steika gabala grieziena. Tikai tad tos pārdodam.

Tāpēc var gadīties kā šobrīd, ka kāds no steikiem nav pieejams, jo tas nav vēl sasniedzis mūsu noteikto nogatavināšanās minimālo dienu skaitu, bet iepriekšējie jau ir izpārdoti.

Pēc šīm dienām nogatavināto steiku sākam pārdot. Diezgan loģiski, ka viss lielais steika gabals netiek pārdots vienā reizē, tāpēc,

  • pēc šīm noteiktajām nogatavināšanās dienām, mēs nesadalām un nesaldējam steiku, bet gan cītīgi turpinām nogatavināšanu uz priekšu un tad, kad kāds no klientiem pasūta, tad arī ejam un griežam.

 

Tāpēc mūsu steikiem

  • nav viens konkrēts nogatavināšanas dienu skaits.

 

 

Dienu skaitu tagad uzrādām uz uzlīmes, kas tiek uzlīmēta uz steika šķēles.

 

Ja vien runā, tad ar mums var sarunāt visu ko, piemēram, steika biezumu vai aptuveno svaru, nogatavināšanas dienu skaitu.

 

Visu ko ar mums var sarunāt ne tikai saistībā ar steikiem, bet gan arī ar svaigu jaunlopu gaļu un cūkgaļu. Tieši tāpēc mēs vēlamies būt Tavs privātais miesnieks, kurš izpilda visas tavas vēlēšanās. :)