Svaigas un profesionāli formētas burgeru kotletes no īpaši selekcionētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam. Ideāli sabalansēts 80% liesas gaļas un 20% tauku saturs, kas nodrošina nevainojamu garšu un sulīgumu.
Iepakojumā 2 burgeru kotletes pa 120 gramiem, 10 cm diametrā.
Burgeru kotlešu gaļa ir apstrādāta caur smalkāku sietu nekā parastā maltā gaļa, radot vienmērīgu tauku sadalījumu. Tas palīdz burgeriem saglabāt formu cepšanas laikā.
Vienkāršs un tīrs sastāvs – tikai 1% sāls, bez papildu garšvielām. Jūs varat pievienot savas iecienītās garšas un radīt perfektu burgeru!
Pieejamas arī lielākas 150 g burgeru kotletes, kā arī klasiskais 80/20 burgera gaļas maisījums pašu mājas eksperimentiem.
Liellopa burgeru kotletes iepakojam vakuumā, kas aizsargā tās no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.
Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 10 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku.
Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.